slider
Ekonomik Araç Yeterli DiyenlereEn Uygun FiyatlarlaKiralamak İçin Tıklayın.KEŞFET
Slide 2
Orta-Lüks AraçlarıBenzersiz Fiyatlarla Kiralamak İsteyenler.KEŞFET
Slider 3
Yüksek Araç SevenlereSuv AraçlarTek Rent A Car' da.KEŞFET
slider 4
Lüks ve Kaliteden Taviz Vermeyenlere,Konforlu AraçlarTek Rent A Car' da.KEŞFET
HIZLI REZERVASYON
Alış Yeri Seçin
Alış Tarihi Seçin
Saat:
Dönüş Tarihi Seçin
Saat:
İade Yeri Seçin
Vites

KAMPANYALI ARAÇLAR

Hemen Kirala

Kampanyalı

Mercedes E200
2023 Dizel Otomatik Vites
Hemen Kirala

Kampanyalı

KIA Picanto
2022 Benzin Otomatik Vites
Hemen Kirala

Kampanyalı

Renault Taliant
2023 Dizel Otomatik Vites
Hemen Kirala

Kampanyalı

Toyota Corolla Otomatik
2022 Benzinli Otomatik Vites
Hemen Kirala

Kampanyalı

Volkswagen Passat
2022 Dizel Otomatik Vites
Hemen Kirala

Kampanyalı

Renault Megane
2021 Dizel Otomatik Vites
Hemen Kirala

Kampanyalı

Peugeot 3008
2022 Dizel Otomatik Vites
Hemen Kirala

Kampanyalı

Opel Corsa
2023 Benzin Otomatik Vites
Hemen Kirala

Kampanyalı

Fiat Egea Otomatik
2022 Dizel Otomatik Vites

ARAÇ KİRALAMA

Araç kiralama belirli bir ücret ödeyerek seçilen bir aracın bir araç kiralama firmasından belirli sürelerle kullanım hakkını almak demektir. Günümüzde oldukça popüler olan bu uygulama için birçok farklı firma hizmet vermektedir. TekRentACar firmamızda 2004 yılından beri oto kiralama firmaları arasında yerini almış bir firmadır. Rent a car firmamız Audi, BMW, Chevrolet, Peugeot, Skoda, Chrysler, Opel, Citroen, Porsche, Nissan, Hyundai, Mini Cooper, Toyota, Dodge, Volkswagen, Renault, Range Rover, Mercedes, Fiat, Ford, Kia ve Ds marka araçları müşterilerine günlük, aylık ve haftalık olarak kiralanabilecek şekilde sunmaktadır. Rent a car firmamızda araçlarımız kısa dönem 3 gün uzun dönem 1 yıl ile 3 yıl arası olacak şekilde kiralanabilmektedir, aylık kiralama işleminde araçlarımızda 3000 kilometre sınırı bulunmaktadır. Araç modellerimiz oto kiralama firmamızda ekonomik, orta lüks, SUV ve lüks olarak dört farklı kategoriye ayrılmıştır. Firmamızda araçlarımız her bütçeye uygun şekildedir ve ihtiyaca göre otomatik vites, manuel, benzinli ve dizel olacak şekilde farklı modellere sahiptirler. Firmamızın müşterilerine sunduğu araçların hepsi yeni modellerdir ve hepsinde kasko ve sigorta hizmeti ücretsiz olarak mevcuttur.

Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Araç kiralama işlemi oldukça kolay yapılabilen bir işlemdir. Araç kiralamadan önce belirli belgelere sahip olmanız gerekmektedir. Araç kiralamaya karar verilen durumlarda seçilen firmalarda bulunan rezervasyon talep formları doldurulmalı ve firmaların istediği belgeler firmalara sunulmalıdır. Rezervasyon talep formu ve belgeler firmalar tarafından incelenmektedir. İnceleme sonunda eğer talep ve belgeler uygun bulunursa müşterinin istediği araç için kiralama işlemi yapılmaktadır ve araç müşteriye adresi ya da havaalanında ücretsiz teslim edilmektedir.

Araç Kiralama İçin Gerekli Belgeler

Araç kiralama işlemi için gerekli belgeler firmalar arasında farklılık gösterebilmektedir. Tek rent a car oto kiralama firması olarak firmamızdan araç kiralamak isteyen şahıslardan ve şirketlerden farklı belgeler istemekteyiz. Şahıslar için gerekli olan belgeler; nüfus cüzdanı, kredi kartı, 6 aylık SGK hizmet dökümü ve sürücü ehliyetidir. Şirketler için gerekli olan belgeler; imza sirküsü, vergi levhası ve sürücü ehliyetidir. Bu belgelere sahip kişiler Tek rent a car firmamızdan kolaylıkla araç kiralayabilirler. Şahıslar ve firmalar için gerekli belgeler tamamlandığında sitemizde yer alan rezervasyon talebi formunu doldurarak firmamızdan araç kiralamak için başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz firmamız tarafından incelenmektedir ve başvurunuz onaylandığı zaman araçlarımız sizlere ücretsiz olarak teslim edilmektedir.

Araç Kiralama Koşulları

Araç kiralamak için 18 yaşından büyük ve sürücü ehliyeti sahibi olmak gerekmektedir genellikle araç kiralayabilmek için 21 yaş ve üstünde bir yaşta olmak gerekmektedir. Firmanın istediği belgelere sahip olunması ve belgelerin firmaya sunulması gerekmektedir. Tek rent a car oto kiralama firması olarak şahıslardan ve şirketlerden farklı belgeler istemekteyiz. Şahıslar firmamızdan araç kiralamak için nüfus cüzdanı, kredi kartı, 6 aylık SGK hizmet dökümü ve sürücü ehliyeti gibi belgeleri firmamıza sunmalıdır. Şirketler firmamızdan araç kiralamak için imza sirküsü, vergi levhası ve sürücü ehliyeti gibi belgeleri firmamıza sunmalıdır. Bu belgelere sahip olunduğu durumlarda firmamızın müşterilerine sunduğu rezervasyon talebi formu doldurulmalıdır. Alkol ve uyuşturucu kullanılmamalıdır, yasal hız sınırına uyulmalıdır. Sözleşmede yazan sürücü ya da sürücüler dışında kimse aracı kullanmamalıdır. Kiralanan araç iade edilirken yakıt deposu aynı şekilde bırakılmalıdır. Araç iade edilirken yaşanan gecikmeler ücrete yansıtılmaktadır. Kiralanan araç ile yurtdışına çıkılamamaktadır. Aracın emanet olduğu unutulmamalı alındığı gibi teslim edilmelidir.

Araç Kiralamanın Avantajları

Araç kiralamak günümüzde araç satın almaktan daha uygun fiyatlara gelmektedir. Araç kiralama fiyatları bu kadar uygun olması nedeniyle araç kiralamak birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Araç kiralamanın avantajları arasında; yüksek bütçelere gerek olmadan düşük bütçelerle araç sahibi olunabilmesi, aracın sadece kullanım hakkının sürücüde olması nedeniyle diğer yükümlülüklerle uğraşılmasına gerek kalmaması, aracın bakım ve tamiratı için gerekli olan zamandan kazanç sağlanması, araç satın alırken yapılması gereken prosedür ve mevzuatların gerekli olmaması ve büyük firmaların kiraladıkları araçları gider olarak gösterebilmeleri sayesinde yıl sonunda vergi indirimi olması gibi maddeler sayılabilir. Tek rent a car firmamız bu avantajlara ek olarak 7/24 yol yardım hizmeti, yedek lastik hizmeti, sigorta ve kasko hizmeti, bakım ve onarım hizmeti gibi hizmetleri de oto kiralama fiyatları içerisinde ek bir ücret talep etmeden müşterilerine sunmaktadır.

Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Araç kiralama işlemi için günümüzde birçok farklı firma müşterilerine hizmet vermektedir. Bu nedenle araç kiralamaya karar veren bir kişi ilk olarak kapsamlı bir firma araştırması yapmalıdır. Firma araştırması yaparken köklü ve yasal firmaları tercih etmek verilen hizmetin kalitesini ve güvenilirliğini arttırmaktadır. Kiralık araçlarında kasko ve sigorta hizmeti veren firmalar tercih edilmelidir, bu sayede kaza gibi olumsuz durumlarla karşılaşıldığında müşteri mağdur edilmeden problem çözülmektedir. Firma seçimi yaparken fiyat karşılaştırması da yapılabilir, firmanın müşterileri için düzenlediği kampanyalar takip edilmelidir ve erken rezervasyon tarihleri de bilinmelidir bu sayede araç kiralamak için ayrılan bütçeden tasarruf edilebilir. Araç kiralarken aracın kullanım amacı, araca binecek kişi sayısı ve aracın kullanım süresi gibi durumlar göz önünde bulundurulmalı ve bu durumlar düşünülerek ihtiyaca uygun araçlar seçilmelidir. Kiralama işlemi için seçilen aracın kullanılacağı bölgenin coğrafi koşullarına uygun olmasına dikkat edilmelidir. Kiralanan aracın tekerleklerinin mevsime uygun olup olmadığı kontrol edilmelidir. Araç kiralanmadan önce seçilen araç incelenmeli araçta hasar ya da eksik varsa firmaya bildirilmelidir. Firma ile yapılan sözleşme imzalanmadan önce dikkatlice okunmalı eksik olan bir şey ya da eklenmesi istenilen bir madde varsa firma ile görüşülmelidir. Kullanım konforu açısından eski ve yaşlı araçlardan uzak durulmalıdır. Yakıt ve bütçe tasarrufu yapılmak isteniyorsa dizel araçlar tercih edilmelidir. Araç kiralama işlemi internet üzerinden yapılmışsa kiralanan araç ve teslim edilen araç karşılaştırılmalı ve aynı olup olmadığı kontrol edilmelidir. Kiralanan aracın plakasından firmaya ait ibarelerin olup olmadığı kontrol edilmelidir. Aracın trafik sigortasının ve ruhsatının güncel olup olmadığı kontrol edilmelidir. Aracın performansı ve teknik detayları hakkında bilgi sahibi olunmalıdır. Eğer kiralanan araç için ek sürücü varsa mutlaka firmaya bildirilmeli ve sözleşmeye de eklenmelidir. Arabada çocuk koltuğuna ihtiyaç varsa bu da firmaya bildirilmelidir. Araç kiralama işlemi için sözleşme yapıldıktan sonra sözleşmenin iptali için izlenecek yol firma ile konuşulmalı ve bilgi alınmalıdır. Aracın emanet olduğu bilinmeli ve araca zarar verilmemelidir.

Oto Kiralama

Oto kiralama düşük bütçelerle istenilen araca belirli süreliğine sahip olunmasını sağlayan ve günümüzde oldukça popüler olan bir uygulamadır. Oto kiralama fiyatları oldukça uygun olması sebebiyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Tek rent a car firmamızdan belirli şartlar yerine getirilerek oldukça kolay şekilde yapılabilen oto kiralama işleminde kiralama süresi en kısa 3 gün en uzun 1 ila 3 yıl arası olacak şekilde dilediğiniz aracı kiralayabilirsiniz. Araçlarımızın hepsinde kasko ve sigorta hizmeti mevcuttur ve araçlarımız müşterilerimize ücretsiz olarak havaalanı ya da adreslerinde teslim edilmektedir. Oto kiralama hizmeti büyük firmalara yıl sonunda vergi indirimi sağlamaktadır, araç satın almak için ayrılan bütçeden kazanç sağlamaktadır, aracın bakımı için ayrılan zamandan kazanç sağlamaktadır ve araç satın alırken gerekli olan mevzuat ve prosedürlere gerek olmamasını sağlamaktadır. Oto kiralama işleminde aracın sadece kullanım hakkı şahısta olduğu için araca ait hiçbir prosedüre ek zaman ve bütçe ayırmaya gerek olmamaktadır.

Araç Kiralama Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Araç kiralama fiyatları firmalar arasında farklılık gösteren ve farklı etmenlerle belirlenen bir husustur. Tek rent a car firmamızda araç kiralama fiyatları belirlenirken kiralanan araç sayısına, kiralama süresine, kiralanan aracın markasına, ödeme şekline, kiralanan aracın bulunduğu kategoriye ve toplam kilometre bedeline dikkat edilmektedir. Araç kiralama hizmetimiz paket fiyat olarak belirlendiği için sonradan ek bir ödeme talep edilmemektedir. Firmamızdan kiralanan araçlar müşterilerimize havaalanı ve adreslerinde ücretsiz olarak teslim edilmektedir. Tek rent a car firmamız ayrıca aracın bakım ve onarım gideri, mevzuat ve vergileri, sigorta ve kasko işlemleri gibi hizmetleri de ücretsiz olarak müşterilerine sunmaktadır. Yalnızca kiralama süresince kesilen trafik cezaları ve park ücretleri firmamızın verdiği araç kiralama hizmetinin dışında kalmaktadır.

Ümraniye Araç Kiralama

TekRentACar firmamız İstanbul’un birçok farklı semtinde müşterilerine hizmet vermektedir. Bu semtlerden bir tanesi de Ümraniye’dir. Ümraniye araç kiralama şubemizde 22 farklı markada araç her bütçeye uygun şekilde ekonomik, orta lüks, SUV ve lüks olacak şekilde dört farklı kategoride müşterilerine sunulmaktadır. Ümraniye araç kiralama şubemizde araçlarımız günlük, aylık ve yıllık olarak kiralanabilmektedir. Ümraniye araç kiralama fiyatları belirlenirken de kiralanan araç sayısına, kiralanan aracın markasına, kiralanan aracın bulunduğu kategoriye, ödeme şekline, kiralama süresine ve toplam kilometre bedeline dikkat edilmektedir. Ümraniye araç kiralama fiyatları da paket fiyat olarak belirlenmektedir ve sonradan hiçbir ek bir ödeme talep edilmemektedir. Ümraniye araç kiralama şubemizden kiralanan araçlar müşterilerimize ücretsiz bir şekilde havaalanı ya da adreslerinde teslim edilmektedir. Şubemiz aracın tüm bakım ve onarım, mevzuat, vergi, sigorta ve kasko işlemleri gibi yükümlülüklerle ilgilenmektedir, sürücüde sadece kullanım hakkı olmaktadır. Ümraniye araç kiralama şubemiz müşterilerine 7/24 yol desteği, yedek lastik, bakım ve onarım hizmeti, sigorta ve kasko hizmeti gibi hizmetleri de ücretsiz olarak sunmaktadır.

Araç Kiralama Firmaları

Tek rent a car firmamız 2004 yılından itibaren müşterilerine hizmet vererek araç kiralama firmaları arasında yerini almıştır. Firmamızın en önemli prensibi güvendir ve müşterilerimizin güvenini kaybetmemek ve müşteri memnuniyeti için yenilenen koşullara ayak uydurarak çalışmaktayız. 18 yılı aşkın süredir güven dolu referanslarımızla müşterilerimize en kaliteli ve konforlu araçları sunmak için çalışmaktayız. Geniş filomuz sayesinde her bütçeye uygun aracı bünyemizde bulundurmaktayız. Firmamız 7/24 yol desteği, müşteri yardım hattı, kasko ve sigorta, araç bakım ve onarımı gibi hizmetleri de müşterilerine ücretsiz olarak sağlamaktadır. Sadece şahıslar için değil şirketler için de kiralamaya uygun olan araç modellerimizle işlerinizi de gönül rahatlığıyla yapabileceksiniz. Şirketler tarafından kiralanan araçlarımızın gider olarak gösterilebilmesi sayesinde yıl sonunda vergi indiriminden yararlanılabilmektedir. 22 farklı markadan aracın bulunduğu filomuz ekonomik, orta lüks, SUV ve lüks olarak dört farklı kategoride müşterilerimize sunulmaktadır.

Tek rent a car firmamızın İstanbul araç kiralama şubeleri ve müşterilerine sunduğu araç kiralama hizmeti hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz sitemizde yer alan iletişim kısmından bizlere kolayca ulaşabilir ve merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.